Dr. Pierre Dukan, uitvinder van het Dukan dieet, heeft een handig boek geschreven met alle nodige informatie en uitleg over het dieet. In het boek, welke Nederlandstalig is, kan je verder talrijke recepten vinden, om lekker en succesvol af te vallen met het dieet.

Vermijd dikmakers, en kies voor gegarandeerd afvallen!
Het Dukan dieet heeft als uitvalbasis om zoveel mogelijk proteïnen op te nemen, en zo weinig mogelijk koolhydraten, welke tevens meer calorieën bevatten (en dus dikker maken). Door deze verminderde inname van koolhydraten, zal je lichaam zijn eigen vetten gebruiken om de spieren te voeden, met als resultaat een succesvolle afvalmethode.

Wat valt er te leren met het Dukan dieet boek?
Het boek geeft je een eenvoudig inzicht in de voedingsmiddelen die geschikt zijn om te gebruiken in verschillende recepten. Je vindt verder genoeg kant en klare recepten, die ook nog eens smaakvol zijn. Diëten kan namelijk ook op een lekkere manier gebeuren! Vind je een recept toch niet aantrekkelijk? Sla dan snel de bladzijde om. Wedden dat je het volgende gerecht wel lust?!

Waarom het Dukan dieet boek kopen?
Het is de ENIGSTE NEDERLANDSE vertaling van het originele boek van Dr. Dukan. Alle gerechten zijn dan ook in eigen land beschikbaar. Ontdek een nieuwe levensstijl en maak jezelf opnieuw slank, met LEKKER te eten. Het boek is kortweg een volledige leidraad die je van begin tot einde coacht. Later kan je het nog steeds gebruiken als inspiratie.

Wil jij:

  • Succesvol afvallen;
  • Een betere levensstijl aanhouden;
  • Lekker eten?
Het Dukan dieet boek